A CLEOPATRA SZŐNYEGEK modelljei között megtalálhatók az ősi nomád minták, az exkluzív perzsa minta kombinációk, a francia udvari designerek barokk mintái, valamint modern mintájú szőnyegek is. Egyes modellek antikolt hatással készülnek.
A TASHKENT, REGENCY szőnyegek eredeti perzsa minták alapján készültek.
A reneszánsz ihletésű SULTANO család színei és mintái középkori hangulatot, pompát képviselnek. A szőnyegek értékét, növeli vastagságuk, sűrűségük, valamint a minták kézi nyírással történt hangsúlyozása.
A PINACLE szőnyegek elegáns modelljei, a világon először 2 millió csomóval készültek.
A BABYLON, SARAH, szőnyegek teamosott színvilágukkal, különleges indás mintázatukkal eredeti régi szőnyegek hatását kelti.
A YORKSHIRE és PATINA, márkás gyapjúból/Woolmark és New Zealand/ készült vastag szőnyegek. Mintázatukkal és színvilágukkal hozzájárulnak a reneszánsz, barokk hangulatú enteriőrök kialakításához.
Az ARABESQUE, a régi selyem szőnyegek gépi változatai, pasztel színvilágukkal a finom eleganciát képviselik.

 

Modern szőnyegeink a legújabb trendnek megfelelően készülnek. Különleges térhatást érnek el a hurkolt és nyírt technológia kombinálásával.
A széles méret és modell választék a változatos minták a meleg elegáns színvilág lehetőséget biztosít a különféle hangulatú lakások stílusához legjobban illő darabok kiválasztására, kedvező árak mellett.

 

Akciók